Exhibition in Berlin

Instagramissa varmaan jokainen taiteilija saa jossain vaiheessa kutsuja gallerioihin ympäri maailmaa ja niin sain minäkin, parikin kutsua, mutta tämä kiinnostaa nyt tällä hetkellä: https://galeriaazur.art/ Berliinissä https://galeriaazur.art/de/ , GALERIA AZUR BERLIN, located at Karl-Marx-Allee 62, 10243, Berlin, Germany. Nettimyyntialusta: Galería Azur artworks with: ARTSY (https://www.artsy.net/) and 1ST DIBS (https://www.1stdibs.com/). Session 4 järjestetään Berliinissä 9. kesäkuuta – 9. heinäkuuta 2023 ajalla.

Galleria Azurilla on projekteja, joissa melkein kuukausittain on uusia näyttelyitä / sessioita, joissa esitellään uusia taiteilijoita. Samaan sessioon kuuluu myös nettimyyntialustalla näkyminen. Kun olen katsellut noita taiteen nettimyyntialustoja (Artsper https://www.artsper-for-galleries.com/, Artsy https://www.artsy.net/ jne.) niin ei niissä nyt niin kauhean uusia taidesuuntia näy, pikemminkin useimmat ovat kuin harjoituksia tai postmoderneja viittauksia taidesuuntia luovien taiteilijoiden töihin. Joten aattelin, että miksen sitten minäkin voisi harjoitelmineni osallistua joukkoon.

Meidän Rio11:n työhuoneella Joona (https://www.joonaraevuori.com/) otti töistäni valokuvia, jotka voin lähettää arvioitavaksi ja valittavaksi näyttelyihin. Minulle tämä on jo iso askel, että uskallan tällaiseen, koska olen jatkuvasti epävarma taiteen tekemisestäni. Koska vaihtelen jatkuvasti ns. tyylejä tekemisessäni, niin aattelin laittaa sinne aikaisempia töitäni, joista tässä muutama näyte:

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑